Partnernetwerk

We willen een netwerk vormen waarmee we kunnen gaan samenwerken dus niet alleen denken vanuit onze eigen doelstellingen maar vooral vanuit gezamenlijke ambities en de uitdaging om de zorg in Nederland een stukje mooier te maken!

Ons partnernetwerk

Mooie dingen komen tot stand wanneer je samen werkt. Innovatieve partijen werkzaam in de zorg slaan de handen in een om dit initiatief op te zetten. Met een heldere visie aan de weg timmeren om te zorgen dat de zorg van morgen van steeds hogere kwaliteit zal zijn.

Digital Health Center

Brengt kennis samen over de toepasbaarheid en doelmatigheid van zorgtechnologie.

Het DHC is een netwerkorganisatie waarin zorginstellingen vanuit een gedeelde visie en ambitie samenwerken aan waardegedreven kennis om de juiste keuzes te maken voor de inzet van eHealth.

De Thuisleefbieb

Landelijke Uitleenservice voor innovaties in de zorg.

Via ons digitale platform kun je makkelijk en snel producten en innovaties in de zorg testen, je gebruikservaring in de vorm van een review delen en kennis ophalen over het gebruik en de kwaliteit van deze producten.

Vilans

Kennisorganisatie voor langdurende zorg.

Wij zijn de landelijke kennisorganisatie voor langdurende zorg en zorgen dat zorg beter werkt. Betere langdurende zorg, daar werken we elke dag vol passie aan.

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Zorg voor mensen, mensen voor de zorg.

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is een Nederlands ministerie. Dit ministerie draagt in de eerste plaats de zorg voor de volksgezondheid. Dit betreft onder andere het beleid met betrekking tot ziekenhuizen, geneesmiddelen, ziektekosten en huisartsen.